Kezdd a rövid hetet egy Kincsem+ TUTI-val és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 05. 02– szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Saint Galmier ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2650 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló várja a startot, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Angelo Am (11) – Suricato Jet (7) – Azazello (2) – Vencedor (12) – Brelan du Vivier (14)

Angelo Am (11) nagyszerűen mozgott a kihagyását követő első fellépésén és ez a verseny elég is volt ahhoz, hogy topformába lendüljön. A jobbkezes pálya jobban kedvez neki, ezért is számíthatunk rá szerdán.

Suricato Jet (7) már a vincennes-i téli meetingen is mutatkozott párszor, így a chartes-i győzelme sem volt meglepetés. A tréningek során jól dolgozik, szerdán az első három közé várható.

Azazello (2) alapvetően a balkezes pályákat kedveli, de ez nem okozhat neki gondot. Újabb jó futást remélünk tőle, szerdán is odaérhet a pénzdíjas helyek valamelyikére.

Vencedor (12) a téli hónapokban nem lépett pályára, mert kapott egy kis pihenőt. Két felhozó verseny után legutóbb már győzni tudott és most is kirobbanó formában van. Csalódás lenne, ha nem az első három hely valamelyikén érne célba.

Brelan du Vivier (14) szép győzelmet aratott Agen-ben. Szerdán ismét jobbkezes pályán kell helytállnia, ami kimondottan kedvez neki, így csupán a térhátrány szólhat ellene. Jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!