Majális, kirándulás és 300 millió forint nyeremény? Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t és kezdd jól a májust!

2018. 05. 01 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Teston (3) – Zilbio (1) – Beautot (2) – Sejo (11) – Lettre de Chateau (5)

Teston (3) bemutatkozásakor megmutatta, hogy sokat fejlődött fejben a télen. Nincs problémája a gyeppel, munkában is élvezettel dolgozik rajta. Ebben a mezőnyben még kicsit javulnia kéne az eredményes szerepléshez, de erre is képes lehet.

Zilbio (1) az idei szezonban kétszer futott eredményesen. Ebben a futamban top súllyal indul, de ez nem okoz hátrányt számára. remélhetőleg a dobogóért csatázik majd.

Beautot (2) jó esélyekkel indul, hiszen nincs szüksége a puha talajra, mert eddig is szintetikus pályán futott. Ha sikerül a gyepen ellazulnia, akkor akár nyerhet is.

Sejo (11) mindig pénzes helyen végzett eddig, azonban ez lesz az első hendikepje. Most kiderül, milyen teljesítményt tud nyújtani ebben a kategóriában. Gyakorlatilag bármi megtörténhet, akár a győzelmet is megszerezheti.

Lettre de Chateau (5) hasonlóan teljesít, mint Velma Valento (4). Előnyben van, mert rengeteget fut gyepen. Minden bizonnyal ezzel a súllyal is megállja a helyét, gyönyörű teljesítményt várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!