Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap Extra Jackpot nap van a Kincsem+ futamban? Tedd próbára a szerencsédet és nyerj akár 1,5 milliárd forintot!

2018. 04. 29 – vasárnap – 1,5 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap a megújult ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1400 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ráadásul ma akár 1,5 milliárd forintot is nyerhetsz! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Millfield (5) – Giogiobbo (3) – Borderforce (2) – Body Sculpt (11) – Miracle des Aigles (1)

Millfield (5) április 8-i negyedik helyezésének értékét növeli, hogy peches versenyt futott. A ló jó formában van és a vasárnapra várható esőzés jelentősen növeli az esélyeit.

Giogiobbo (3) könnyű győzelmet aratott Chantilly-ban. Most 3,5 kg-al magasabban áll a skálán, de mivel nagyon jó formában van, ennek ellenére is élvezheti a fogadók bizalmát.

Borderforce (2) jó formában van, amit legutóbbi versenye is bizonyít. Vasárnap valamivel nehezebb feladat elé néz, mégis komolyan számolni kell vele.

Body Sculpt (11) nagyon jól futott az első Kincsem+ futamában. Akkor mérföldön versenyzett, most 1400 méteren áll majd starthoz, de ez nem okozhat neki gondot. A gyors lovak közé sorolható, vasárnap akár a győzelmet is megszerezheti.

Miracle des Aigles (1) csodálatos formának örvend, de a feltételek nem teljesen ideálisak számára. A 61 kg miatt nehezebb feladat elé néz, esélyeit azonban növeli, hogy az 5-ös startboxból vág neki a futamnak. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!