Szombaton sincs akadálya, hogy akár 300 millió forintot nyerj! Játssz ma is a TUTI-val gyorsan és egyszerűen!

2018. 04. 28 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 4300 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér áll starthoz. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, bármi előfordulhat, bármilyen befutási sorrend nyerő lehet. Kedvező lesz ma a létszám is, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Darasso (2) – Ci Blue (6) – Middle (4) – Farlow des Mottes (7) – Aragorn d’Alalia (8)

Darasso (2) továbbra is tartja remek formáját és ezt a pályát is jól ismeri. Idén csak akadályversenyben állt starthoz, de nincs miért aggódni, mert a gát szakág jobban fekszik neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Ci Blue (6) visszatérése nagyon jól sikerült, hiszen Franciaország legjobb gátlovai között lett negyedik. Némi pihenő után remek formában várja a startot és a 4300 méter sem jelenthet számára problémát. Jó futást várhatunk tőle.

Middle (4) nagyon jót futott április 3-án, de a befutótóban a vártnál gyengébb volt, ezért is fut most gátversenyen. A ló formában van, hasonló esélyekkel áll starthoz, mint Darasso (2).

Farlow des Mottes (7) munkaformái nagyon jók, frissen és felkészülten várja a szombati startot. Tavaly harmadik helyen végzett ugyanebben a futamban, éppen ezért most is számíthatunk rá.

Aragorn d’Alalia (8) nagyon jól dolgozott az utolsó futása óta, felkészítése is maximálisan jól sikerült. Ha szombaton kellően koncentrált lesz, az első öt között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!