Végre itt a péntek és a hosszú hétvége! Lazulj este a Kincsem+ TUTI-val és akár 300 millió forint nyereménnyel!

2018. 04. 27 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló kéri a fogadók figyelmét, az erősebbek pedig 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Caprice du Lupin (12) – Aldo d’Argentre (14) – Valfleury (16) – Cerenzo Turbo (9) – Bayokos Atout (8)

Caprice du Lupin (12) március vége óta nem versenyzett, de a ló remek formában van. A mezőny megfelel a képességeinek, ezért pénteken a győzelemért küzdhet.

Aldo d’Argentre (14) március 24-én a második helyezést is megszerezhette volna, de legutóbbi győzelme szép kárpótlás volt. Pénteken is jó futást várunk tőle, ha zavartalan lesz a versenye, az első három között fog végezni.

Valfleury (16) kissé rozsdásan mozgott a visszatérő versenyében, annak ellenére is, hogy új egyéni rekordot ügetett. A ló jobb formában van és gyengébb mezőnyben áll starthoz, így az első négy közé várható.

Cerenzo Turbo (9) szép győzelmet aratott La Capelle-ben, legutóbb viszont csak a kilencedik helyen ért célba. Mentségére szóljon, hogy akkor nagyon erős mezőnyben állt starthoz. A péntek esti futamban a térhátrány nehezíti a feladatát, de egy pénzdíjas helyet megszerezhet.

Bayokos Atout (8) nagyszerű teljesítményt nyújtott április 14-én és előtte Caen-ban is jól mozgott. Kedvező feltételek mellett várja a péntek esti futamot, ha zavartalanul alakul a verseny, az első három között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!