Kedden tovább vágtatunk a milliókért! Ma is játssz a TUTI-val és nyerd meg az akár 300 millió forintot!

2018. 04. 24 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Quiet Zain (4) – Gourel (2) – Abadan (8) – Bubble Rani (1) – Go Fast (7)

Quiet Zain (4) ezen a szintem háromszor is fantasztikus eredményt ért el. A formája továbbra is kifogástalan, de mivel január óta folyamatosan topon van, a keddi verseny után kisebb pihenőre fog menni. Minden talajtípushoz jól tud alkalmazkodni, remélhetőleg ismét az első két hely valamelyikén ér célba.

Gourel (2) legutóbb a nehéz talaj ellenére tovább jött előre. Kedden várhatóan kemény lesz a pálya, ez mindenképpen kedvez neki. A tréningjei során remekül mozgott és a táv emelkedésével sem lehetnek gondok. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Abadan (8) remek formával tért vissza, a márciusi versenyét követően pedig tréningben is nagyon meggyőző volt. Ugyan a mének erős ellenfeleknek tűnnek, mégis hosszabb távon is komolyan számolni kell vele.

Bubble Rani (1) visszatérő futása jól sikerült, szüksége volt arra a versenyre. Ezúttal további javulást várhatunk tőle, ami által már pénzdíjas helyért csatázhat.

Go Fast (7) öt nappal ezelőtt kedvezőtlen startpozíciója ellenére is küzdelembe ért. Sajnos most is kívülről kell indulnia, ám ezen a távon talán kevesebb jelentősége van ennek. A regenerációja sikeres volt, jó pálya esetén újabb helyezést érhet el.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!