Kezdd a hetet teli zsebbel! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 04. 23 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig tizenhat ötéves és idősebb telivér kéri a fogadók figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Temple Boy (9) – Sweet Thomas (3) – My Sweet Lord (5) – De Bon Aloi (8) – Libello (10)

Temple Boy (9) utolsó futása óta tartja fantasztikus formáját. Egyre szárazabb a gyep, ami kedvezi fog neki, ráadásul ezen a pályán szívesen versenyez. Amennyiben zavartalanul alakul a futam, még nyerhet is.

Sweet Thomas (3) március végén lenyűgözően ment, kevéssel maradt le a dobogóról. A formája továbbra is kifogástalan, mellette szól ez a pálya, valamint zsokéja is. Kedvezne neki, ha puha lenne  a talaj, de bízhatunk eredményes szereplésében.

My Sweet Lord (5) ismerős név már ebben a kategóriában. Szereti ezt a pályát és távot, a felkészítését úgy időzítették, hogy a márciusi és erre a versenyre legyen topformában. Ez sikerült is, így újra döntős szereplésre számítunk tőle.

De Bon Aloi (8) egy csupa szív telivér, aki mindig hűen adja tudását. Zsokéja biztatóan nyilatkozott róla, hétfőn az első hét hely közül bárhova odaérhet.

Libello (10) pihenője után elsőre még nem volt az igazi. Remélhetőleg egy versennyel a lábában már a valós képességét fogja nyújtani, ebben az esetben komolyan számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!