Ugye nem felejtetted el, hogy ma Extra Jackpot nap van a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj akár 1,5 milliárd forintot!

2018. 04. 21 – szombat – 1,5 milliárd forint Extra Jackpot

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méteres ügetőversenyen tizenhat hatéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ráadásul ma 1,5 milliárd forint a nyeremény, felétlenül megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Diamond (15) – Auch (1) – Totoo del Ronco (2) – Lover Face (10) – Africain (9)

Diamond (15) soha nem volt még ilyen jó, egyértelmű, hogy pályafutása csúcsán jár. Szombaton is jó futását várjuk és ha azt hozza, amit április 7-én láthattunk tőle, ismét az első három hely valamelyikén fog célba érni.

Auch (1) megérdemelne már egy győzelmet. Az utolsó futásával elégedettek lehetünk és munkában is jól dolgozik. Győzött már ezen a pályán, a feltételek pedig kitűnőek, ezért csalódás lenne, ha nem az első őt hely valamelyikén érne célba.

Totoo del Ronco (2) nagyszerű teljesítményt nyújtott március 24-én 2700 méteren. Szombaton valamivel gyengébb mezőnyben áll starthoz, a munkaformái alapján mindenképpen számíthatunk rá.

Lover Face (10) fantasztikus teljesítményt nyújtott április 7-én, megmutatva, hogy egy tízéves ügetőt sem szabad leírni. Szombaton a táv és a pálya is kedvező lesz számára, így ha minden jól alakul, odaérhet az első öt közé.

Africain (9) nagyszerű teljesítményt nyújtott a GNT lyon-i állomásán. Szombaton is számíthatunk rá, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:35-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!