A hét közepén se feledkezz meg a Kincsem+ TUTI-ról! Játssz ma is és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 04. 18– szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Pontchateau-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2800 méteres ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc hatéves és idősebb versenyló méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Class de Loriol (14) – Baccarat de Niro (6) – Amour du Loup (13) – Ben de Torvic (3) – Atchoum du Florida (7)

Class de Loriol (14) új egyéni rekordot futva lett második április 7-én. Ez a mezőny megfelel a képességeinek, így szerdán a győzelemért fut majd.

Baccarat de Niro (6) könnyű győzelmet aratott április 2-án. Szerdán sokkal erősebb mezőnyben kell majd helytállnia, de Class de Loriol (14) kivételével mindenkivel felveszi majd a versenyt.

Amour du Loup (13) balszerencsés versenyt futott Lavalban, így célszerű őt korábbi korábbi számain elbírálni. Gyengébb mezőnyben áll starthoz, mint márciusban, így a térhátrány ellenére is számolni kell vele.

Ben de Torvic (3) Caen-ban beállította új egyéni rekordját, az ezt követő futása nem mérvadó, mert felhozó verseny volt. Szerdán patkolatlanul lép pályára, alaptávosként pénzdíjas helyezést szerezhet.

Atchoum du Florida (7) több jó futás után várja a szerdai Kincsem+ futamot. A kondíciója csodálatos, a felételek pedig tökéletesek számára. A balkezes pálya fekszik neki, így bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!