Szeretnéd valamivel feldobni ezt a borongós hétfőt?

Játssz a Kincsem+ TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

Hétfőn a festői szépségű Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1400 méteres galopp síkversenyen tizenhat kanca kéri a játékosok figyelmét. Gyors verseny lesz, a létszám pedig kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cry Baby (4) – Shanawest (9) – Panameras (10) – Des Annees Folles (16) – Agua de Valencia (2)

Cry Baby (4) nagyon megbízható telivér, aki mindenféle taktikához tökéletesen alkalmazkodik. Ebben az idényben háromszor is közel járt a sikerhez, a formája pedig továbbra is kifogástalan. Hétfőn a győzelemért küzdhet.

Shanawest (9) számára nem alakult jól a legutóbbi versenye, mert jobban szereti, ha nagyobb iram van. Ezen a távon ezzel nem lesz probléma, ráadásul csak kancákkal kell megmérkőznie, ezáltal a él a győzelem lesz.

Panameras (10) mély talajon nagyszerű formát igazolt, szintetikus felületen pedig még annál is jobb teljesítményre képes. Ebben a mezőnyben egyértelműen az esélyesek közé tartozik, amennyiben zavartalanul alakul a versenye, döntős futást várunk tőle.

Des Annees Folles (16) erősebb szokott lenni a gyeppályákon, ugyanakkor egy ilyen kedvező feltételekkel bíró futamot hiba lett volna vele kihagyni. Tudását tekintve beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Agua de Valencia (2) a tavalyi évben ezen a szinten is letette a névjegyét. A telelése jól sikerült és a felkészítése is. Mellette szól, hogy szereti a szintetikus pályát, ám lehet, hogy ez a táv rövid lesz számára. Először fut idén, de bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr/

Olvass tovább!