Ugye tudod, miért érdemes vasárnap is TUTI-t játszani? A napi 300 millió forint Jackpot mellett 300 millio forint Külön Nyeremény is a Tiéd lehet! Tedd próbára a szerencséd!

2018. 04. 15 – szombat – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méteres galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc kiváló telivér méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Good Deal (13) – Magari (6) – Amirvann (10) – Moonwalk Step (15) – Chill Wind (14)

Good Deal (13) utóbbi időben mutatott teljesítménye önmagáért beszél. A taktika vasárnap a szokásos lesz, a vezető lovak árnyékából fog majd támadni. Csalódás lenne, ha nem a győzelemért csatázna.

Magari (6) kiváló januári második helyezése után némi csalódást okozott. Vasárnap gyeppályán kell bizonyítania, emiatt azonban nem kell aggódni, mert jelenlegi lovasával szinte mindig a frontban végez.

Amirvann (10) egymás után kétszer is remek formát igazolt. Minden talajtípushoz remekül alkalmazkodik, így mindegy, milyen lesz a pálya vasárnap. Akár még a győzelemre is képes lehet.

Moonwalk Step (15) másodjára már sokkal erősebb volt, ugyan a győzelemre nem volt esélye, de az ezüst is szép eredmény. Szereti a puha pályát, így remélhetőleg ki fogja használni, hogy néhol még fel van ázva a talaj. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Chill Wind (14) tökéletes állapotban várja a vasárnapi rajtot. Legutóbb nem sokon múlott a győzelme, bízzunk benne, hogy ezt a jó teljesítményét meg tudja ismételni, mert azzal a formával az első helyért küzdhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!