Ha a tegnapi nap nem hozott szerencsét, akkor tegyél próbát ma is! Vegyél egy TUTI-t és legyen Tiéd akár 300 millió forint!

2018. 04. 14 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is maradunk Vincennes-ben a Kincsem+ futamban. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhét hétéves és idősebb versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Erős mezőny lesz és izgalmas verseny, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Blues d’Ourville (9) – Blue Story (5) – Ange de Lune (16) – Attaque Parisienne (2) – Ungaro d’Eva (10)

Blues d’Ourville (9) lavali harmadik helyezésének értékét növeli, hogy 25 méteres térhátrányból indult, ennek ellenére a befutóban többet is nyújthatott volna. Szombaton álomszerű feltételek mellett áll starthoz, patkolatlanul a dobogót is megcélozhatja.

Blue Story (5) március 31-i tizedik helyezése nem mérvadó, mert visszatérő versenyt futott és patkolva lépett pályára. Szüksége volt arra a futásra a szombati futam előtt, ahol remek feltételekkel áll starthoz. Ezúttal patkolatlanul fog futni, az első öt közé várható.

Ange de Lune (16) megérdemelt győzelmet aratott március végén. A 16-os startszám miatt sem kell aggódni, mert legutóbb is második sorból indult. A mezőny erős, de jó esélyt képvisel.

Attaque Parisienne (2) utolsó versenyét el kell felejteni, mert légzési nehézségekkel küzdött közben. Most már minden rendben van vele, a munkában látottak alapján az első ötben van a helye.

Ungaro d’Eva (10) március 20-án elért harmadik helyezése nagyszerű, mivel 25 méter hátránnyal vágott neki a futamnak. A ló jó formának örvend, viszont a 10-es startpozíció megnehezíti a feladatát.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!