Mindjárt itt a péntek! Addig is játssz gyorsan egy TUTI-t és add meg az esélyt arra, hogy Tiéd legyen akár 300 millió forint!

2018. 04. 12 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3900 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Angel’s Share (6) – Cayo de Pail (7) – Deadheat (8) – Square Beaujon (9) – Lovely Vallee (10)

Angel’s Share (6) szép győzelmet aratott a visszatérése alkalmával. Akkor akadályon nyert, most gáton kell megmutatnia tudását, emiatt azonban nincs ok az aggodalomra. A ló jó formában van, számíthatunk rá.

Cayo de Pail (7) két jó futás után áll starthoz csütörtökön. A  ló topformában van, a puha és a mély pálya is kedvez neki, így ismét az élmezőnybe várható.

Deadheat (8) nantes-i győzelemmel tért vissza. Nem sok idő jutott a regenerálódására, de a reggeli tréningek során jól dolgozik, a felkészítése pedig zavartalan volt. Angel’s Share (6) jobb esély nála, ettől függetlenül vele is kalkulálni kell csütörtökön.

Square Beaujon (9) visszatérésével nagyon elégedettek lehetünk, felülmúlta a várakozásokat. Kipihente a márciusi verseny fáradalmait, ennek megfelelően csütörtökön is bízhatunk eredményes szereplésében.

Lovely Vallee (10) igazi specialistája a mély pályáknak, ennek köszönhető, hogy legutóbb is az első öt között ért célba. Remek formában van, ha valamikor, akkor most jön el az ő ideje a győzelemre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!