Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Ne maradj le róla, játssz és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 04. 11 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán a Grand National du Trot körverseny következő állomásához érkezünk, a helyszín Lyon lesz. A 3250 méteres ügetőversenyen tizenhat kiváló versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Kedvező lesz a létszám is, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény. Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ble du Gers (15) – Colonel Bond (5) – Balbir (16) – Agora du Goutier (6) – Cavalleria (14)

Ble du Gers (15) a látottaknál könnyebben győzött március 24-én. Most is formában van, a tréningek során jól dolgozik és a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Colonel Bond (5) nagyszerűen teljesített Marseille-ben és a munkában látottak alapján azóta is tartja jó formáját. A jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot, ebben a mezőnyben pedig az első négy között a helye.

Balbir (16) nagyszerű versenyeket futott a 2017-es esztendőben, ezért január elején megérdemelt pihenőt kapott. A szerdai visszatérése alkalmával már patkolatlanul lép pályára, jó futást várunk tőle.

Agora du Goutier (6) a téli-meetingen több jó versenyt is futott, ráadásul az utolsó fellépése alkalmával az egyéni rekordját is megjavította. Szerdán a feltételek kedvezőek lesznek számára, egy pénzdíjas helyezésre mutatkozik esélye.

Cavalleria (14) marseille-i szereplése felejthető volt. Szerdán más szerszámzattal indul, mint március 28-án, remélhetőleg így sokkal nyugodtabban fog viselkedni. Jó futást remélünk tőle, amennyiben nem hibázik, az első öt között kell végeznie.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.letrot.com

Olvass tovább!