Ugorj rá a nyereményre! Játssz kedden a Kincsem+ TUTI-val és vágd zsebre az akár 300 millió forintot!

2018. 04. 10 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3800 méteres galopp akadályversenyen tizenhatan mérik össze erejüket. Egy hosszútávú akadályverseny mindig tartogat meglepetéseket, hiszen bármilyen befutási sorrend lehetséges. A létszám is kedvező lesz, csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Capucine du Chenet (8) – Campero (9) – Innovate (14) – London Whale (2) – Sir Nonantais (6)

Capucine du Chenet (8) szerencsére javítani tudta év eleji két kiábrándító teljesítményét. Kedden nagyszerű feltételek mellett várja a startot, nem mellesleg korábban már győzni is tudott ezen a pályán. Kondíciója és formája alapján csalódás lenne, ha nem érne küzdelembe.

Campero (9) visszatérésére egy kisebb pályán került sor, hiszen jókora kihagyás után állt starthoz. A második helyével nagyon elégedettek lehetünk, sokat jött előre azóta is. Futott már jól ezen a pályán, mindent összegezve kedden a frontba várható.

Innovate (14) visszatérése jól sikerült, nyerhetett is volna, ha nem sieti el az elejét. Szereti a mélyebb talajt, így bízunk benne, hogy ebben a társaságban is kitűnik majd.

London Whale (2) utolsó két esése némi aggodalomra adhat okot, úgy tűnik Auteuil nem volt a kedvenc helyszíne. Ezúttal korrigálást várunk tőle, munkában remekül mozog, szerencsés verseny esetén bízhatunk eredményes szereplésében.

Sir Nonantais (6) több, mint egy éves kihagyás után novemberben tért vissza, ez idő alatt pedig két kivételtől eltekintve rendre kiváló eredményt ért el. Formája kifogástalan, ott a helye a végelszámolásnál.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!