Mielőtt merülne a kanál a húslevesbe, játssz gyorsan egy TUTI-t! Tedd próbára a szerencséd és nyerj akár 300 + 300 millió forintot!

2018. 04. 08 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Longchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méteres galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t venni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Gianyar (9) – Flag Fen (16) – Millfield (1) – Pastichop (4) – Body Sculpt (6)

Gianyar (9) a 2017-es év végén került új idomításba. Győznie még nem sikerült új tréningből, de figyelemre méltó eredményeket ért el. Vasárnap favoritként áll starthoz.

Flag Fen (16) trénere egyik kedvence. Tavaly óta nem futott gyepen, de az utolsó győzelmét pont klasszikus futófelületen aratta, ezért nem kell vasárnap sem aggódnunk. Jó futást várunk tőle.

Millfield (1) számára nem okozhat gondot, hogy 60kg-al kell majd futnia, hiszen az elmúlt versenyei alkalmával rendre magas súlyokkal állt starthoz. Visszatérésre készül és nem ismeri még ezt a pályát, de ez jó néhány ellenfeléről is elmondható. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Pastichop (4) több, mint egy év kihagyás után tért vissza februárban, eddigi futásaival nagyon elégedettek lehetünk. Könnyen kezelhető, igazi bátor telivér, aki első hendikepjére készül. A képességei alapján komolyan számolni kell vele.

Body Sculpt (6) visszatérésre készül, a reggeli tréningek során nagyon jól dolgozik. Nem futott még ezen a pályán és hendikepben sem, ennek ellenére jó esélyekkel áll starthoz a vasárnapi futamban.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: www.paris-turf.com

Olvass tovább!