Szombaton se feledkezz meg a TUTI-ról! Játssz ma is és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 04. 07 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is maradunk Vincennes-ban a Kincsem+ futamban. Az ügetőverseny hossza 2700 méter, a startnál pedig tizenhat ötéves és idősebb versenyló kéri a fogadók figyelmét. Erős mezőny lesz és izgalmas verseny, ráadásul ma is kedvező a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bel Avis (16) – Apollon de Kacy (11) – Venosc de Minel (15) – Blooma d’Heripre (3) – Unbridled Charm (14)

Bel Avis (16) téli futásaival nagyon elégedettek lehetünk, győzelmei közül kiemelkedik a GNT döntőjében elért sikere. A ló jobb formában van, mint februárban volt, a feltételek pedig csodálatosak számára. A győzelemért küzd.

Apollon de Kacy (11) két kiemelt versenyben is szépen helytállt. Február végén előkelő ötödik lett a Grand Prix de Paris-ban, legutóbb pedig pénzdíjas hetedikként zárt a Grand Criterium de Vitesse-ben. Szombaton az első három közé várható.

Venosc de Minel (15) megérdemelt győzelmet aratott Laval-ban és most is topformában van. A szombati Kincsem+ futamot tökéletes feltételek mellett várja, a főszereplők közé tartozhat.

Blooma d’Heripre (3) nagyszerű teljesítményt nyújtott a március 24-i Kincsem+ futamban. Két hét elteltével szombaton ismét frissen és felkészülten lép pályára, így ismét jó esélyt képvisel.

Unbridled Charm (14) március 14-i szerepléséből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. A szombati versenyen remek feltételekkel indul, téli számai alapján mindenképpen számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!