Ne mondj csütörtököt, inkább játssz a TUTI-val és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 04. 05 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Qualisaga (7) – Moonwalk Step (11) – Kiwi Green Suite (8) – Alberobello (2) – Hout Bay (3)

Qualisaga (7) legutóbbi győzelme óta is tartja jó formáját. Március 19-én mély pályán futott, míg most puha lesz a futófelület, emiatt azonban nem kell aggódni. Esélyes a győzelemre.

Moonwalk Step (11) visszatérésével elégedettek lehetünk és a csütörtöki futását illetőleg is bizakodók lehetünk, mert ezen a pályán már több jó versenyt is teljesített. A puha gyep növeli az esélyeit, minden adott az eredményes szerepléséhez.

Kiwi Green Suite (8) jó képességekkel rendelkező telivér, aki a tavalyi esztendőben Brazíliából került Franciaországban. Első francia hendikepjére készül, de nem szabad a chantilly-i formáján megítélni. Jó futást várunk tőle.

Alberobello (2) jó formában van. Legutóbbi győzelme miatt magasabban áll a skálán és a szintetikus borítás helyett ezúttal gyepen kell helyt állnia. Ennek ellenére csütörtökön számolni kell vele.

Hout Bay (3) visszatérésre készül, munkában jól dolgozik. Nehéz megtippelni az esélyeit, de beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!