Szerdán sulkyba szállunk, majd gyorsan és egyszerűen akár 300 millió forintot nyerünk a TUTI-val! Tedd próbára Te is a szerencsédet!

2018. 04. 04 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Angers-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3100 méteres alaptávú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló várja a startot, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen befutási sorrend elképzelhető. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Aubrion du Gers (17) – Bugsy Malone (13) – Ultimate du Rib (12) – Shark Attack (3) – Brissac (14)

Aubrion du Gers (17) jó versennyel tért vissza öt hónapos kihagyás után. Soha nem futott még ilyen hosszú versenyben, de az 50 méteres térhátrány ellenére is bízhatunk eredményes szereplésében.

Bugsy Malone (13) jól futott Caen-ban a visszatérése alkalmával és azóta munkában is javulást mutat. A cél az, hogy a Trophee Vert körverseny következő állomását topon legyen, de ebben a mezőnyben is kedvezőek számára a feltételek. Szerdán a dobogóra várható.

Ultimate du Rib (12) a várakozásoknak megfelelően teljesített caen-i futásai alkalmával. A ló jó formában van és a jobbkezes pálya is fekszik neki, így ismét jó esélye van az első öt közé kerülésre.

Shark Attack (3) jobb formában van, mint a tavalyi évben volt, sőt, talán most van a pályafutása topján. Bízhatunk eredményes szereplésében, de ebben az erős mezőnyben csak a negyedik-ötödik helyre van reális esélye.

Brissac (14) utolsó futása nem mérvadó, hiszen a cagnes-sur-meri-i pálya nem feküdt neki. Szerdán sokkal jobb teljesítményt várunk tőle, bár Aubrion du Gers (17) miatt a győzelemre nincs sok esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.letrot.com

Olvass tovább!