Vége van a hosszú hétvégének? Ne csüggedj, játssz inkább Kincsem+ TUTI-t, amivel ma is akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2018. 04. 03 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1900 méteres galopp síkversenyen tizenhét négyéves és idősebb kanca kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Sa Tuna (5) – Shanawest (12) – Lady Sidney (7) – Autarcie (15) – Catalouniya (10)

Sa Tuna (5) harmadik helyen végzett a referenciaversenyben, a formája pedig azóta is kiváló. Kedden valamivel könnyebb lesz a helyzete, hiszen csak kancákkal kell megmérkőznie. Már elsőre számolni kell vele.

Shanawest (12) teljesítménye magáért beszél, hiszen győzelmét követően is fantasztikus formát ért el. Ezúttal visszatér a hosszabb távra, ahol már többször is bizonyított. Kedden újra a döntőben a helye.

Lady Sidney (7) abszolút a topján van, két csodás versenyt is teljesített. Fontos tényező, hogy a jelenlegi ellenfeleivel megegyező képességű lovakkal is megbirkózott, így most is jó futásra számíthatunk tőle.

Autarcie (15) utoljára kisebb csalódást okozott, előrébb is végezhetett volna. Most többet hagyott ki, mint előtte, mert valószínűleg ez volt a probléma legutóbb. Képességei alapján a győzelmet is megszerezheti.

Catalouniya (10) nagyszerű formának örvend. Tehetséges telivér, ha kedden jól alakul a versenye, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!