Zöld erdőben jártam, TUTI-találtam… és 300 millió forintot nyerhet vele holnap is bárki, aki játszik!

2018. 04. 02 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Saint-Cloud-ból jelenkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat fiatal, hároméves telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Babar (2) – Buster (4) – Associate (10) – Favoritisme (3) – Belgrano (5)

Babar (2) első hendikepjét nagyon magabiztosan nyerte meg. A győzelemért járó büntetés miatt ezúttal nehezebb a helyzete, de a stílus alapján ráduplázhat a sikerre, attól függően, hogy mennyire lesz mély a talaj.

Buster (4) felkészítése nagyszerűen sikerült, remek formában van, remélhetőleg a mérföldes táv nem lesz neki túl rövid. Ha rendesen lábra tud majd kapni, megnyerheti a futamot.

Associate (10) folyamatos fejlődést mutat, márciusi visszatérése pedig remekül sikerült. Ez lesz az első hendikepje, ha nem lesz számára túl mély a talaj, bármire képes lehet.

Favoritisme (3) szintetikus borításon kétszer is jól mozgott, formáját pedig azóta is tartja. A felázott pályához nem tudni hogyan fog viszonyulni,  de a táv megfelel majd neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Belgrano (5) kondíciója kifogástalan, legutóbbi győzelmét követően pedig optimisták lehetünk a hétfői fellépésével kapcsolatban. Egyedül a pálya talaja okozhat némi gondot, eddig inkább szintetikusan futott, így a meglehetősen mély gyepen még nem tudni milyen teljesítményre lesz képes, de jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!