Áprilisi akció a bet.lovi.hu-n

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Általános feltételek
A szervező cég a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft., továbbiakban szervező. Csak 18 év feletti magyarországi tartózkodási helyű természetes személyek vehetnek részt az aktivitásban. A szervező cég alkalmazottai nem vehetnek részt a játékban. A jelen részvételi feltételek megszegése esetén szervező fenntartja magának a jogot a résztvevő kizárására. Törvénysértő eszközök használata, manipuláció általi előnyszerzés esetében hasonlóan járunk el. Az akcióban a bet.lovi.hu oldalra 2018. április 2-29-ig regisztrálók vehetnek részt.

Lebonyolítás
Az akcióban részt vevők azok a játékosok, akik az akció ideje alatt (2018.04.02–2018.04.29.) regisztrálnak a bet.lovi.hu oldalra. Az akcióban részt vevő játékosok a regisztrációjukat követő négy héten át heti 1000 forint, összesen 4000 forint értékű fogadási bónt kapnak, melyet  a bet.lovi.hu oldalon a regisztrációjuk során megadott e-mail címükre küldünk meg. A fogadási bónt a bet.lovi.hu oldalon hetente lehet aktiválni és felhasználni bármilyen fogadásra.

A bónt a Fiókom/egyenleg feltöltés oldalon szükséges aktiválni: meg kell adni a bón azonosítószámát a bónusz mezőben, majd indulhat a játék.

Szervező fenntartja a jogot az aktivitás bármilyen időpontban történő előzetes bejelentés nélküli befejezésére.

Magyar Lóversenyfogadást – szervező Kft.

Olvass tovább!