Sonka, tojás és 300 millió forint Húsvétra? Ma is játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val!

2018. 03. 31 – szombat  – 300 millió forint Jackpot

Szombaton festői szépségű Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a fogadók figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Quiet Zain (9) – Max la Fripouille (4) – Temple Boy (10) – De Bon Aloi (8) – Libello (13)

Quiet Zain (9) remek teljesítményt nyújtott Saint-Cloud-ban, bizonyítva, hogy februári győzelmét követően is versenyképes maradt ebben az osztályban. A ló most is formában van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Max la Fripouille (4) megbízható telivér, viszont egy kicsit most magasabban áll a skálán. A kondíciója kielégítő, utolsó futása alapján szombaton ismét számíthatunk rá.

Temple Boy (10) nagyszerűen mozgott Compiegne-ben, ahol kifejezetten mély volt a futófelület. A ló most is jó formában van, felkészítése is jól sikerült és a jobbkezes pálya miatt sem kell aggódnunk. Jó futásra számítunk tőle.

De Bon Aloi (8) korrekt teljesítményt nyújtott visszatérő versenyében, ahol igen mély pályán kellett helytállnia. A formájával nagyon elégedettek lehetünk, de még nincs száz százalékos állapotban, de egy negyedik-ötödik helyre van esélye szombaton.

Libello (13) csodálatos kondícióban várja visszatérő versenyét, a puha pálya pedig jelentősen növeli az esélyeit. Már most is kalkulálni kell vele, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!