Mivel lehet fél perc alatt 300 millió forintot nyerni? Hát a Kincsem+ TUTI-val! Tedd próbára a szerencsédet ma is!

2018. 03. 29 – csütörtök  – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön a festői szépségű Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1100 méter, a startnál pedig tizenhat telivér kéri a fogadók figyelmét. Gyors verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Hopeless (1) – Orangefield (14) – Join Us (9) – Naab (5) – Lehaim (3)

Hopeless (1) nagyszerű teljesítményt nyújtott március elején, ezzel bebizonyítva, hogy magas súlyokkal is versenyképes ebben az osztályban. Ezen a pályán kétszer futott eddig és mindkét alkalommal nyert is. Bízzunk benne, hogy csütörtökön is folytatja remek sorozatát.

Orangefield (14) március 8-án még nem volt száz százalékos állapotban, most azonban előrébb jár. Zavartalan verseny esetén és ha sikerül megfelelően beosztani az erejét, az élmezőnyben végezhet.

Join Us (9) ismét formában van és 2 kg-al kevesebb súlyt cipel, mint tavaly júniusban. A kondíciója remek, munkában is nagyszerűen teljesít és a várhatóan puha pálya is kedvez majd neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Naab (5) jól telelt és visszatérésre készült. A munkaformáival nagyon elégedettek lehetünk, még nincs száz százalékos állapotban, de közel jár legjobbjához. Jó futást várunk tőle csütörtökön, számolni kell vele.

Lehaim (3) szép sikert aratott november elején Lyon-ban, ahol a puha pálya is segítette az eredményes szereplésében. A verseny utána megérdemelt pihenőt kapott, mivel sokat futott az elmúlt évben. Készen áll a visszatérésre, a győzelme sem jelentene meglepetést.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!