Mi a szombati programod? Egy kis kertészkedés, egy Kincsem+ TUTI és 300 millió forint nyeremény! Játssz ma is!

2018. 03. 24 – szombat  – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méteres ügetőversenyen tizenhét hatéves és idősebb kanca kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ble du Gers (12) – Bad Boy du Dollar (15) – Clarck Sotho (5) – Sharon Gar (16) – Shadow Gar (9)

Ble du Gers (12) egy kőkemény ügetőló, aki átlag feletti szakaszokra is képes a versenyek során. Remek formában van, idomárja három idomítottja közül ő képviseli a legjobb esélyt.

Bad Boy du Dollar (15) szép győzelmet aratott Lyonban, a verseny nem vett ki belőle sokat. Szombaton remek feltételek mellett lép pályára és patkolatlanul fog futni, így ezúttal is számíthatunk rá.

Clarck Sotho (5) egy jó képességekkel rendelkező, kifejezetten megbízható ló annak dacára is, hogy február 17-én becsúszott egy hiba. Március elején peches volt, egy defektes kerék miatt csúszott le az első helyről. Szombaton némi szerencsével a győzelmet is megszerezheti.

Sharon Gar (16) két szép győzelmét követően Cagnes-sur-Mer-ben diszkvalifikálásra jutott. Remélhetőleg ezúttal sokkal nyugodtabb lesz, mint március 11-én volt. Várásra fogják hajtani, remélhetőleg ez lesz számára a kifizetődő taktika.

Shadow Gar (9) minimális különbséggel maradt le Cagnes-sur-Mer-ben a győzelemről. A ló remek kondícióban van, szombaton komolyan számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.travnet.se

Olvass tovább!