Lazíts péntek este egy korsó sör és 300 millió forint mellett! Játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val!

2018. 03. 23 – péntek  – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Vincennes lesz. A 2850 méter hosszú ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen befutási sorrend lehetséges. Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Baraka (5) – Celeste Dry (9) – Alkara (6) – Chiva Julry (2) – Alouste de Rome (8)

Baraka (5) szép győzelmet aratott Cagnes-sur-Mer-ben tíz napja. Nem tartozik a megbízható lovak közé, de jó formában van. A feltételek ideálisak, ezért pénteken a dobogóra várható.

Celeste Dry (9) csak a nyolcadik helyen végzett a visszatérő versenye alkalmával, de nem szabad elfelejteni, hogy patkolva lépett pályára és 25 méter hátránnyal indult. A kanca közel jár a legjobbjához, pénteken esélyesként áll starthoz.

Alkara (6) csodásan kezdte a 2018-as esztendőt, három győzelme mellett kétszer is dobogón végzett. Az indításnál nagy odafigyelést igényel a hajtása, amennyiben viszont hiba nélkül eljön a starttól, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Chiva Julry (2) nem tartozik az egyszerű hajtások közé. Baraka (5) és Celeste Dry (9) képviselik a legjobb esélyt, de a munkaformái alapján számolni kell vele.

Alouste de Rome (8) március 13-án futott először új tréningből, idomárja nagyon elégedett volt a látottakkal. Zárómunkája során fantasztikusan mozgott, így várásra hajtva újabb pénzdíjat remélhetünk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!