Szerdán is tedd próbára a szerencséd! Játssz ma is a TUTI-val és legyen Tiéd akár 300 millió forint nyeremény gyorsan és egyszerűen!

2018. 03. 21 – szerda  – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Beaumont-de-Lomagne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2550 méteres ügetőversenyen tizenhat ötéves és idősebb versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Beerscott (11) – King Sir Kir (4) – Class de Loriol (12) – Shark Attack (10) – Lover Face (6)

Beerscott (11) március elején is nagyon jól mozgott, sajnos Toulouse után Lavalban is csak második helyen végzett. Győzött már ezen a pályán, csalódás lenne, ha szerdán nem tartozna a főszereplők közé.

King Sir Kir (4) a januári győzelme után hibázott, de a jó formájáról árulkodik, hogy február 28-án második helyen ért célba. A jobbkezes pálya fekszik neki, szerdán komolyan számolni kell vele.

Class de Loriol (12) téli futásaival nagyon elégedettek lehetünk. Szerdán jobbkezes pályán kell majd helyt állnia, ami kifejezetten fekszik neki. Ráadásul a gyors kezdők közé tartozik, ami alaptávosként komoly előnyt jelenthet. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Shark Attack (10) bordeaux-i győzelme idomárhajtóját is meglepte, mert igazság szerint csak a szerdai futamra volt kihegyezve. King Sir Kir (4) és Class de Loriol (12) lesznek a legfőbb ellenfelek, de ennek ellenére újabb sikert arathat.

Lover Face (6) március 10-én debütált nyereg alatt, de a látottak alapján az ügetőlovaglást nem neki találták ki. Nyert már hasonló feltételekkel kiírt Kincsem+ futamot Bordeaux-ban, emiatt szerdán komoly figyelmet érdemel.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Olvass tovább!