Várod már a tavaszt? Hamarabb jön, ha Kincsem+ TUTI-t játszol, amivel minden nap akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2018. 03. 20 – kedd  – 300 millió forint Jackpot

Kedden a festői szépségű Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny extra hosszútávú,  3200 méter, a startnál pedig tizenhat telivér kéri a fogadók figyelmét. Nagyon izgalmas verseny lesz és a mezőny is kedvező ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Palmerino (9) – Le Pin (6) – Dagobert Duke (3) – Galizzi (7) – Prophets Pride (2)

Palmerino (9) hosszú kihagyása után fantasztikusan tért vissza. Ráadásul zsokéja szerint a győzelem is elérhető lett volna, ha később indítja a támadást. Másodjára további javulást várunk tőle, kedden jó futást várunk tőle.

Le Pin (6) első alkalommal fog futni új trénere keze alatt. Január óta erre a versenyre készül, záró munkája pedig roppant jól sikerült. Ezen a távon komolyan számolni kell vele, akár a győzelmet is megszerezheti.

Dagobert Duke (3) karrierje során csak egyszer okozott kisebb csalódást. Nagyon hűséges ló, jelen pillanatban pedig topformában van, jókor jött számára ez a verseny. Korábban győzött már itt ezen a távon és a lovasa is jól ismeri őt. Kedden mindenféleképpen szép eredményt várunk tőle.

Galizzi (7) számára rendkívül kedvező volt a nagyobbnak számító cagnes-sur-mer-i pálya. Nagyon szereti a hosszú távokat és a szintetikus felületeket is. Ha megismétli legutóbbi formáját, ott a helye a végelszámolásnál.

Prophets Pride (2) kisebb pihenőjét követően egyre inkább jön előre. Megbízhatósága révén kedden mindenképpen számolni kell vele, csak a hosszútáv miatt lehet némi nehézsége.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!