Hideg is van, hétfő is van? Dobd fel a napodat 300 millió forinttal! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 03. 19 – hétfő  – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1400 méter hosszú galopp síkversenyen rendkívül kis számú mezőny, csupán tizenhárom telivér méri össze gyorsaságát. Nagyon kedvező ma a létszám, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Namasjar (1) – Shanawest (5) – Panameras (4) – Law Diva (7) – Creach Light (10)

Namasjar (1) gyakorlatilag tökéletes versenyt futott legutóbb, bár az utolsó métereken kissé elfáradt. Ezúttal valamivel rövidebb a táv, könnyen elképzelhető, hogy ez egy újabb győzelmet fog neki érni.

Shanawest (5) hosszú idő után végre győzni tudott, a formája pedig továbbra is kiváló. A kapott büntetés miatt sem kell aggódni, tavaly ugyanilyen feltételek mellett lett második itt. Mindezek tükrében remélhetőleg hétfőn újra főszerepet fog játszani.

Panameras (4) legutóbb a befutóegyenes elején komoly atrocitások áldozata lett és kisebb sérülést is szenvedett. Szerencsére már minden rendben van vele, ebben a mezőnyben pedig remek esélyt képvisel. Ha jól sikerül alkalmazkodnia a mélyebb talajhoz, akár győzhet is.

Law Diva (7) kitűnően telelt, a felkészítése pedig a terveknek megfelelően alakult. Ettől függetlenül nem biztos, hogy már elsőre toppal jelentkezik, de minden bizonnyal az élmezőnyben látjuk majd,

Creach Light (10) könnyű győzelemmel a háta mögött érkezik a hétfői versenyre. Jó, hogy végre egy olyan futamban indulhat, ahol csak kancák lesznek az ellenfelei, ráadásul nagyszerű formában is van. A büntetés miatt sem kell félni, maradt benne még tartalék, így hétfőn ismét a döntőbe várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!