Unod már a hólapátolást? Vegyél egy TUTI-t, nyerj akár 300 + 300 millió forintot és utazz el délre!

2018. 03. 18 – vasárnap  – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3900 méteres galopp gátversenyen tizenhét ötéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen sorrend elképzelhető a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t venni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Les Beaufs (2) – Sun Zephir (10) – Deception Island (14) – Aragorn d’Alalia (4) – Lamigo (5)

Les Beaufs (2) jól telelt és a mély pálya is kedvez neki. Az őszi számai alapján vasárnap jó futást várhatunk tőle, a győzelemért küzdhet.

Sun Zephir (10) cagnes-sur-mer-i fellépései felemásra sikeredtek, de ez már a múlté. Compiegne-i harmadik helyezése azt mutatja, hogy felesleges keseregni. A mély pálya nem okozhat neki gondot, bízhatunk eredményes szereplésében.

Deception Island (14) korrekt versenyeket futott Cagnes-sur-Mer-ben és a vasárnapi futamot is felkészülten várja. Számíthatunk rá, a győzelmet is megszerezheti.

Aragorn d’Alalia (4) visszatérése nagyon rosszra sikeredett, március 4-i bukása nagy csalódás volt. Vasárnap a mély pálya növeli az esélyeit, jó futásra számítunk tőle.

Lamigo (5) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a negyedik hely, ha a lovasa végig betartja az idomár utasításait. Vasárnap zsokéja sokkal türelmesebben fogja lovagolni a heréltet, aki győzött már ezen a pályán és gáton is megállja a helyét.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!