Már megint egy hideg szombat? Vigasztald meg magad 300 millió forinttal! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 03. 17 – szombat  – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2100 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb kanca kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Running Waters (6) – Dorset Dream (5) – Bubble Rani (1) – Abadan (4) – Shaslika (9)

Running Waters (6) rutinosnak nevezhető ebben az osztályban és a feltételek is nagyon jók számára. A puha és a mély pálya is kedvez neki, így jó eséllyel áll starthoz szombaton.

Dorset Dream (5) visszatérése diszkrétre sikeredett, de számítani lehetett rá, hogy szüksége lesz egy felhozó versenyre. Másodjára javulást várunk tőle, a táv és a mezőny is megfelel a képességeinek. Csalódás lenne, ha nem az első öt között végezne.

Bubble Rani (1) nincs száz százalékos állapotban, de jó úton halad. A táv nem okozhat neki gondot, a várható puha talaj pedig növeli az esélyeit. Jó futásra számíthatunk tőle.

Abadan (4)-t a tavalyi szezon végén hendikepben is kipróbálták, sajnos nem úgy sikerült a versenye, ahogyan azt remélték. Most alacsonyabban áll a skálán és a gyep is jobban kedvez neki, szombaton bízhatunk eredményes szereplésében.

Shaslika (9) szép győzelmet aratott legutóbb és azóta is tartja jó formáját. Sikere miatt most magasabban áll a skálán, de a puha és mély pálya kedvez neki. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!