Kezdd a hosszú hétvégét akár 300 millió forinttal a zsebedben! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t!

2018. 03. 15 – csütörtök  – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön a festői szépségű Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1500 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér kéri a fogadók figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: On The Sea (2) – Degrisement (5) – Cry Baby (11) – Nuee Ardente (7) – King of Spades (12)

On The Sea (2) február 24-én előkelő negyedik helyen ért célba Cagnes-sur-Mer-ben, megmutatva, hogy versenyképes ebben az osztályban. Csütörtökön is jó futást várunk tőle.

Degrisement (5) február elején még nem volt az igazi, de utolsó száma már azt bizonyítja, hogy jó formában van. A boxok sorsolásánál ezúttal szerencséje volt, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Cry Baby (11) utolsó futásával nagyon elégedettek lehetünk, ugyan csak ötödik helyen ért célba, de a pálya a szokotthoz képest jóval mélyebb volt. Csütörtökön a 9-es startboxból indulva megint odaérhet az első öt közé.

Nuee Ardente (7) utolsó futását követően került új idomításba, ahol a tréningek során nagyon jó benyomást tett idomárjára. A ló formában van, jó eséllyel áll starthoz. A feltételek csodálatosak számára, így a győzelme sem jelentene meglepetést.

King of Spades (12) utolsó futása nagyon jól sikerült, lovasára is nagyon jó benyomást tett. A munkaformái is kielégítők és a chantilly pálya is fekszik neki. Csütörtökön jó eséllyel pályázik az első öt közé kerülésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!