Dobd fel a rövid hét utolsó munkanapját! Játssz a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 03. 14 – szerda  – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Laval-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méter hosszú ügetőversenynek maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló vág neki, de az erősebbek 25 illetve 50 méteres hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Chica de Joudes (1) – Alamo du Goutier (10) – Venosc de Minel (12) – Coquin Bebe (14) – Unbridled Charm (13)

Chica de Joudes (1) remek teljesítményt nyújtott a Prix de Selection-ban és azóta is tartja jó formáját. Jó fejű kanca, könnyű hajtású és alaptávról vág neki a szerdai futamnak. Mindenképpen számolni kell vele.

Alamo du Goutier (10) március 1-én belázasodott, ezért nem indult az aznapi Kincsem+ futamban. Felkészülten várja a szerdai versenyt, győzött már Laval-ban, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Venosc de Minel (12) téli futásaival nagyon elégedettek lehetünk, csak a győzelemmel maradt adós. A ló jó formában van, a fiatal lovak ellenére is a győzelemért küzdhet.

Coquin Bebe (14) hosszabb pihenőt kapott az Ötévesek Kritériumában elért harmadik helyezését követően. A visszatérésével is elégedettek lehetünk, szerdán Jean-Michel Bazire-ral a sulkyban számíthatunk rájuk.

Unbridled Charm (13) megbízhatóságáról tett tanúbizonyságot a téli-meetingen. Szerdán kedvező feltételek mellett áll starthoz, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!