Egy gyors verseny nagy nyereménnyel? Ez a keddi Kincsem+ TUTI! Játssz ma is és vágd zsebre az akár 300 millió forintot!

2018. 03. 13 – kedd  – 300 millió forint Jackpot

Kedden a festő szépségű Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny távja 1500 méter, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje erejét. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Giogiobbo (3) – Flag Fen (6) – Aprilios (5) – Yume (4) – Il Pittore (12)

Giogiobbo (3) utoljára komoly topsúlyt cipelve is kis híján győzni tudott. A valamivel hosszabb távval nem lehet gondja, fizikai állapota fantasztikus. Mint mindig, ezúttal is bízhatunk eredményes szereplésében.

Flag Fen (6) végre újfent bebizonyította, hogy érdemes vele ebben a kategóriában is próbálkozni. Szereti ennek a pályának a szintetikus borítását, így ha kedvezően alakul a versenye, akár győzhet is.

Aprilios (5) januári visszatérését követően kétszer is nagyszerű teljesítményt ért el. Azóta is tartja a formáját, ennek tükrében pedig kedden ismét a főszereplők egyike lehet.

Yume (4) a téli hónapokban rendkívül jól helyt állt Cagnes-sur-Mer-ben. Utoljára több, mostani ellenféllel szemben is megmutatta, hogy bármire képes lehet, így kedden is jó futásra számíthatunk tőle.

Il Pittore (12) meglehetősen nehezen tud lábra kapni, ám a végén szédületes finise van. Lovasa tökéletesen ismeri őt, ráadásul a szintetikus borítás és a jelenlegi formája is mellette szól. Ha jól átfutott verseny lesz, akár nyerhet is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!