Hétfő van? Nincs kedved munkába menni? Vegyél egy TUTI-t, nyerj akár 300 millió forintot és élvezd a szabadságot!

2018. 03. 12 – hétfő  – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat rutinos, ötéves és idősebb versenyló méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Max la Fripouille (3) – Dark Desire (14) – Temple Boy (8) – Dark Dream (4) – Haya Kan (6)

Max la Fripouille (3) egy nagyon jó harmadik helyezéssel kezdte az évet. Sajnos tavaly képtelen volt nyeri Kincsem+ futamban, annak ellenére, hogy háromszor is másodikként végzett. Bízzunk benne, hogy hétfőn végre összejön a hőn áhított siker.

Dark Desire (14) egymás után háromszor pénzdíjas helyen végzett korábbi lovasával. Hétfőn a feltételek tökéletesen számára, ismét dobogós helyért harcol.

Temple Boy (8) visszatérése során még nem volt száz százalékos. Ezúttal sokkal élesebbnek tűnik és a pálya is jobban fog neki kedvezni. Keményebb talajviszonyok mellett akár a győzelmet is megszerezheti.

Dark Dream (4) győzelme után kétszer lemaradt, de nem az utolsó két formáján kell megítélni. Képességét tekintve hétfőn zavartalan verseny esetén a győzelemért küzdhet.

Haya Kan (6) hasonló mezőnyökben rendre megállta a helyét. A kisebb kihagyás inkább kedvez neki, mint ellene szólna, mert pihenő után mindig elemében van. Leginkább a mély talajt szereti, de szilárd pályán is számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.turf-fr.com

Olvass tovább!