Elvinnéd a barátnődet egy különleges helyre vasárnap? Játssz a Kincsem+ TUTI-val és nyerj 300 + 300 millió forintot, amiből bármilyen meglepetést szervezhetsz!

2018. 03. 11 – vasárnap  – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Saint-Cloud ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny távja 2400 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves telivér kéri a játékosok figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Youmakemecrazy (11) – Go Fast (8) – Berjou (9) – Lodi (16) – Alacovia (1)

Youmakemecrazy (11) a tavalyi esztendőben sérüléssel bajlódott, emiatt csak négy versenyben tudott elindulni. A visszatérésével elégedettek lehetünk, szombaton akár a győzelme sem jelentene meglepetést.

Go Fast (8) az őszi hónapokban többször is csalódást okozott, de Cagnes-sur-Mer-ben új erőre kapott és megtáltosodott. Vasárnap hendikepben kell helyt állnia, de minden feltétel ideális számára, így az élmezőnybe várható.

Berjou (9) nagyon jól futott a január 22-i Kincsem+ futamban és a 2400 méter sem okozhat neki problémát. A ló remek formának örvend, jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Lodi (16) vasárnap fut először 2400 méteren, de legutóbbi futása alapján ez a táv még jobb is lehet neki. A kondíciója tökéletes, ami az év ezen időszakában komoly előnyt jelenthet számára.

Alacovia (1) február 17-én szintetikus pályán futott, így célszerű őt januári számain elbírálni, amikor gyepen állt starthoz. A vasárnapra várható mély futófelület növeli esélyeit, ezért komolyan számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!