Egy madárcsicsergős, tavaszi szombaton mi tehetné még szebbé a napodat? Természetesen a Kincsem+ TUTI és akár 300 millió forint nyeremény! Játssz ma is!

2018. 03. 10 – szombat  – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méter hosszú galopp gátversenyen tizenöt négyéves telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet a befutási sorrendet illetőleg. Nagyon kedvező lesz ma a létszám is, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálnod és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Enfant du Pays (1) – A Plus Tard (7) – Hell Boy (4) – Aquatique (2) – Valcroix (6)

Enfant du Pays (1) tavaly megmutatta, milyen tehetséges telivér. Szombaton visszatérésre készül, munkaformái alapján nyolcvan százalékos állapotban van. Ettől függetlenül számolni kell vele, képességeit tekintve az első öt közé várható.

A Plus Tard (7) eddig minden futására kimagasló teljesítményt nyújtott. A december 25-i versenyével különösen elégedettek lehetünk, mert egy igen kiváló lótól kapott csak ki orrhosszal. Felkészülten várja a szombati futamot, bízhatunk eredményes szereplésében.

Hell Boy (4) jól telelt, melynek eredményeképpen csodálatos kondícióban várja a szombati futamot. Reméljük, hogy feledtetni fogja a november 26-i bukását, jó futásra számíthatunk tőle.

Aquatique (2) egy jó képességekkel megáldott kanca, aki Pau-ban megmutatta, hogy mire is képes valójában. Szombaton remek kondícióban áll starthoz, magabiztosan várja az első auteuil-i fellépését.

Valcroix (6) felkészülten várja a szombati futamot, de messze van még attól, hogy teljesen kiforrott ugrólóként emlegessük. A győzelme meglepetést jelentene, de jó eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://jourdegalop.com

Olvass tovább!