Sok volt a stressz a héten? 300 millió forint garantáltan segít ellazulni! Játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val!

2018. 03. 09 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1900 méteres galopp síkversenyen tizenöt négyéves versenyló kéri a játékosok figyelmét. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Miss Mome (2) – Autarcie (10) – Marathon Man (1) – Baron (4) – Marchantie (11)

Miss Mome (2) marseille-i futásával elégedettek lehetünk, hiszen előtte egy hónapig nem versenyzett. Ez a pálya fekszik neki, több jó eredményt láttunk már tőle az itteni futófelületen, ezért pénteken is bízhatunk eredményes szereplésében.

Autarcie (10) téli futásaival nagyon elégedettek lehetünk. Erőssége a megbízhatósága, szinte mindig számolni kell vele. Pénteken a győzelme sem jelentene meglepetést.

Marathon Man (1) –t hiba volna az utolsó futásán elbírálni, mivel február 14-én rossz taktikával lovagolták. A pénteki futamban jobb eredményt remélhetünk tőle, ha minden jól alakul, a januári formáját fogja ismétlni.

Baron (4) jól telelt és a formája sem rossz, de nincs száz százalékos állapotban. Az időjárási körülmények miatt nem a tervek szerint sikerült a felkészítése, de bízhatunk jó futásában.

Marchantie (11) remek kondícióban van, jó formájáról február 22-i szereplése is árulkodik. Pénteken megszerezheti a negyedik vagy az ötödik helyet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!