Mi a különbség egy átlagos személyautó és egy Ferrari 599-es között? Ha érdekel, még ma szállj be a Kincsem+ TUTI-ba és nyerd meg a 300 milliós főnyereményt!

2018. 03. 08 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Fontainebleau-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1200 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Join Us (7) – Orangefield (14) – Comedia Eria (3) – Royal Prize (12) – Hopeless (1)

Join Us (7) visszatérésével elégedettek lehetünk, képességei alapján van helye ebben a hendikepben. Még mindig nincs topformában, de ettől függetlenül magabiztosan várja a csütörtöki versenyt.

Orangefield (14) 2017-es éve csodásra sikeredett. A feltételekkel nagyon elégedettek lehetünk, azonban nincs száz százalékos állapotban. Várásra fogják lovagolni, ha minden jól alakul, csütörtökön ott folytatja majd, ahol tavaly abbahagyta.

Comedia Eria (3) négy versenyt is futott a téli hónapokban Cagnes-sur-Mer-ben, ennek megfelelően kitűnő kondícióban van. Szemellenzővel lép pályára, ami sokat segíthet rajta. Az élmezőnybe várható.

Royal Prize (12) 2017-ben egyetlen versenyt nem tudott nyerni, így óriási örömöt jelentett a január 6-i győzelme. Azóta magasabban áll a skálán, de ebben az osztályban is számolni kell vele, az egyenes pálya is növeli az esélyeit.

Hopeless (1) számára a feltételek nem az igaziak, de a várható igencsak puha pálya komolyan növeli az esélyeit. A ló csodás kondícióban van, csütörtökön egy pénzdíjas helyezésre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!