Szerdán jön a Grand National du Trot 2018-as évada! Ne maradj le róla és a 300 millió forintos nyereményről sem! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 03. 07 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán La Capalle ad otthont a Kincsem+ futamnak, amely nem más, mint a Grand National du Trot versenysorozat 2018-as évadának első állomása. A verseny hossza 2750 méter, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak, a mezőny tizenöt indulót számlál. Nagyon izgalmas verseny lesz és a létszám is igen kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (7) – Captain Sparrow (4) – Bora Bora Jiel (6) – Bob (3) – Balando (9)

Cleangame (7) legutóbb gyenge startot vett és ugrott is. Szerdán ideális feltételek mellett várja a startot, a pálya is kedvez majd neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Captain Sparrow (4) nagyon jól futott a Grand Prix de Paris-ban, csak egy kevés hiányzott ahhoz, hogy előrébb végezzenek. Ez a pálya fekszik majd neki, Cleangame (7), Bora Bora Jiel (6) és Balando (9) lesznek a legfőbb ellenfelei.

Bora Bora Jiel (6) jó eredményeket ért el a téli-meetingen. A kanca topformában van, a feltételek pedig kitűnők számára. Szerdán beleszólhat a jobb pénzdíjak sorsába.

Bob (3) remek formában van. Utolsó futása nem mérvadó, mert futam előtt kisebb betegséggel bajlódott, így nem tudta kihozni magából a maximumot. Most már minden rendben van vele és a pálya is kedvez majd neki, csalódás lenne, ha nem az első öt hely valamelyikén érne célba.

Balando (9) téli futásaira nem panaszkodhatunk. Szerdán alaptávról vág neki a versenyre, a zord időjárások ellenére is sikerült jól felkészíteni. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!