Túlterhel a főnököd? Szúrj ki vele, és nyerj 300 milliót a Kincsem+ TUTI-val! A földkörüli utazáson már nem fog zavarni!

2018. 03. 05 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Compiegne-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp gátverseny hossza 3600 méter, a startnál pedig tizenhat kanca kéri a játékosok figyelmét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Santa Adelia (2) – Miss Salsa Blue (1) – Kapkiline (6) – Utah de Roche (5) – Artemidor (3)

Santa Adelia (2) tavalyi bemutatkozása remekül sikerült, ezért a második félévben már nem futott, hogy zavartalanul fejlődjön. A közeljövőben akadályon is ki lesz próbálva, a hétfői verseny pedig tökéletes lehet arra, hogy eredményesen térjen vissza.

Miss Salsa Blue (1) az elmúlt szezon tavaszi időszakában rendkívül jó formában volt, ráadásul bizonyított már ezen a pályán. Most is top közeli forma várható tőle, csak a magas súly okozhat némi aggodalmat. Jó futást várunk tőle.

Kapkiline (6) három héttel ezelőtt biztos sikerrel jelentkezett, a formája pedig azóta is kifogástalan. Nem lehetnek gondok a számára még ismeretlen pályával sem, zavartalan verseny esetén a döntőbe várható.

Utah de Roche (5) legutóbb elképesztően duplázott rá februári győzelmére. Igaz, ott valamivel gyengébbek voltak az ellenfelek, de erősebb társaságban is van keresnivalója. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Artemidor (3) roppant megbízhatóan teljesített az előző idényben. Nyáron ráadásul magasabb szinten sem okozott csalódást, így hétfőn, kizárólag kancák ellen már rögtön elsőre komolyan számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!