Eleged van a mínuszokból? Kerülj pluszba a Kincsem+ TUTI-val!

2018. 03. 03 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2175 méteres alaptávú ügetőversenynek tizennégyen vágnak neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig izgalmas, hiszen bármi megtörténhet a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is rendkívül kedvező ma, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Erminig d’Oliverie (6) – Eridan (4) – Ecu Pierji (5) – Charly du Noyer (14) – Elite du Ruel (3)

Erminig d’Oliverie (6) a téli-meeting utolsó nagy feladatára készül. Legutóbb is remekül mozgott, de a térhátrány miatt csak a harmadik helyezést tudta megszerezni. A ló remek formában van, pályafutása során először fog patkolatlanul futni. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Eridan (4) fantasztikus tehetség, aki páratlan végsebességgel rendelkezik. Topformában van, szombaton az első három közé várható.

Ecu Pierji (5) utolsó futásával nagyon elégedettek lehetünk, mindent megtett amit csak tudott. Jó képességekkel megáldott ügető, szombaton pedig patkolatlanul lép pályára. Ezúttal is számolni kell vele.

Charly du Noyer (14) a nagy menetelést követően kapott némi pihenőt, hogy újra erőtől duzzadóan lépjen pályára. A gyors kezdők közé tartozik, ezért sem kell aggódni a 25 méter hátrány miatt. Zavartalan verseny esetén az első három között fog célba érni.

Elite du Ruel (3) szép győzelmet aratott február 10-én, bár ehhez a sáros pálya is kellett, így az eredmény nem tükrözi a teljes valóságot. Munkaformái kiválóak, a kanca közel jár a legjobbjához. Jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://bouttemont.fr

Olvass tovább!