Küldd magad melegebb éghajlatra! Kérj egy Kincsem+ TUTI szelvényt, nyerj 300 milliót és irány a Copacabana!

2018. 03. 02 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Cagnes-sur-Mer ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat nyolcéves és idősebb versenyló kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas versenynek ígérkezik, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Royal Roc (1) – Romero (4) – Alpha Jet Jego (5) – Robinia (6) – A Vivre la Nuit (2)

Royal Roc (1) szép győzelmet aratott Párizsban. Ez a pálya jobban fekszik neki, mint a vincennes-i. Hajtójával, Lucio Becchettivel első esélyesek pénteken.

Romero (4) nagyon jól futott Párizsban. Ez lesz az első cagnes-sur-mer-i versenye, de nem kell aggódni, mert nagyon jól alkalmazkodik az új környezethez. A startszáma is kedvező, jó esélyt képvisel.

Alpha Jet Jego (5) nagyon jó teljesítményt nyújtott a téli hónapokban, egyetlen hibája február 6-án a nagyon mély pálya számlájára írható. A ló remek kondícióban van, a feltételek pedig ideálisak számára, bízhatunk eredményes szereplésében.

Robinia (6) kirobbanó formában várja a pénteki Kincsem+ futamot. A feltételek és a startszám is tökéletesek számára. A gyors kezdők közé tartozik, de a tervek szerint várásra lesz hajtva. A táv és a pálya is növeli az esélyeit, pénzdíjas helyre várható.

A Vivre la Nuit (2) kipihente a február 9-i verseny fáradalmait. A pénteki futamot remek feltételek mellett várja és a táv is tökéletes számára. Jó teljesítményt várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: www.paris-turf.com

Olvass tovább!