A tavasz első napja bár hideg lesz, de Te feldobhatod akár 300 millió forinttal! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-val!

2018. 03. 01 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méteres ügetőversenyen tizenhét rutinos, hatéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cash and Go (3) – Alamo du Goutier (17) – Barrio Josselyn (12) – Attaque Parisienne (6) – Sharon Gar (10)

Cash and Go (3) kisebb visszatérésre készül. Nehéz feladat elé néz, mert rutinosabb, jó formában lévő lovak között kell majd helyt állnia csütörtökön. Ettől függetlenül bízhatunk benne, az első öt közé várható.

Alamo du Goutier (17) könnyű győzelmet aratott Bordeaux-ban és azóta is jól dolgozik munkában. Csütörtökön kedvező feltételek mellett áll starthoz, megfelelő taktikával a főszereplők egyike lehet.

Barrio Josselyn (12) rengeteget profitált legutóbbi futásaiból, direkt a csütörtöki versenyre lett készítve, hiszen ez a futam kiemelt szereppel rendelkezik téli programjában. Patkolatlanul lép pályára, döntős futást várhatunk tőle.

Attaque Parisienne (6) utolsó futása nem a tervek szerint sikerült. A ló remek formában van, a hosszabb táv pedig jobban fekszik majd neki, csütörtökön az első öt között kell végeznie.

Sharon Gar (10) jó benyomást tett hajtójára, legutóbbi győzelmük nem érte meglepetésként. Remélhetőleg hosszabb távon is képes lesz hasonló teljesítményt nyújtani, jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!