Február utolsó napján is tedd próbára a szerencsédet! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 02. 28 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat hétéves és idősebb versenyló méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Abydos du Vivier (13) – Beppe Am (8) – Shark Attack (6) – Diamond (10) – King Sir Kir (12)

Abydos du Vivier (13) fantasztikus teljesítményt nyújtott a téli hónapokban. Szerdán a feltételek ideálisak lesznek számára, az enghieni pálya pedig növeli az esélyeit. Zavartalan verseny esetén a győzelemért küzdhet.

Beppe Am (8) utolsó futása nagyon jól sikerült, második helyezése nagy boldogság volt idomárja számára. A ló kellő időt kapott a regenerálódásra, ez a pálya pedig még jobban fekszik majd neki. Szerdán az első három közé várható.

Shark Attack (6) a lyoni futása utána kapott némi pihenőt. Sikeresen kiheverte a verseny fáradalmait és zárómunkája is remekül sikerült. A gyors kezdők közé tartozik, szerdán mégis várásra lesz hajtva, mert ezzel a taktikával érhet oda a dobogóra.

Diamond (10) utolsó futása nagyon jól sikerült. Szerdán patkolva lép majd pályára, de emiatt nem kell aggódni, mert győzött már ezzel a felállással. Ha jól alakul számára a futam, az élmezőnyben végezhet.

King Sir Kir (12) szép győzelmet aratott január végén, amit egy sajnálatos galoppozás követett február 18-án. A hasonló hibák elkerülése végett nagyobb odafigyeléssel fogják hajtani a kanyarokban, ha nem ugrik, az első öt hely valamelyikén ér majd célba.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.travronden.se

Olvass tovább!