Győzd le a mínuszokat! Játssz a TUTI-val és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 02. 27 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Pontchateau lesz a helyszíne a Kincsem+ futamnak. A 2800 méteres ügetőversenyen tizennyolc rutinos versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Amour du Loup (16) – Verdi de Tillard (11) – Accord de Crennes (9) – Verso du Jaar (18) – Chistera (2)

Amour du Loup (16) nyereg alatt kezdte meg az évet, ám ez nem bizonyult igazán jó döntésnek. Bízzunk benne, hogy a kisebb kihagyás nem okoz számára problémát, ebben a mezőnyben a győzelmet is könnyűszerrel megszerezheti.

Verdi de Tillard (11) szép győzelmét követően Vincennes-ban nem bizonyított, de nem szabad azon a számán megítélni, mert a nagy pályához nehezen alkalmazkodik. Ebből a szempontból Pontchateau jobban megfelel neki, ha jó napot fog ki, mindenképpen a dobogóra várható.

Accord de Crennes (9) idomárját is meglepte az utóbbi hónapokban roppant megbízhatóságával. Az amatőrökkel való versenyzés fejben jó hatással van rá. Először áll starthoz ezen a pályán, emiatt viszont nem kell aggódni, bízhatunk egy helyezésben.

Verso du Jaar (18) elképesztően hűen adja tudását, legutóbb pedig előrébb is végezhetett volna, ha egy kicsit szerencsésebb. Ezúttal Eric Raffin fogja hajtani, akivel további javulását várhatjuk. A keményebb talaj miatt patkolva indul, ettől függetlenül bízhatunk eredményes szereplésében.

Chistera (2) legutóbbi versenyén remekül mozgott. A mostani ellenfelek közül többen is formában vannak, de ez elmondható róla is. Kedden a dobogóért csatázhat majd.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!