Egy fagyos februári vasárnapon 300 + 300 millió forint garantáltan átmelegít! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 02. 25 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A Grand Prix de Paris nevezetű ügetőverseny 4150 méter hosszú, a startnál pedig tizennégy kiváló versenyló várja, hogy összemérje erejét. Erős mezőny lesz és rendkívül izgalmas verseny. A létszám pedig nagyon kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Belina Josselyn (13) – Briac Dark (7) – Bird Parker (14) – Call Me Keeper (5) – Carat Williams (8)

Belina Josselyn (13) csodálatos teljesítményt nyújtott a Prix d’Amerique-ben, negyedik helyen végzett. A Grand Prix de France-ban pedig összejött a hőn áhított siker, ami annak köszönhető, hogy a kanca jobb formában van, mint egy éve volt. Vasárnap is jó futást várunk tőle, a dobogóért küzd.

Briac Dark (7) előkelő ötödik lett a Prix d’Amerique-ben, majd a Prix de France futamában negyedik helyen zárt. A ló topformában van, a fáradtságnak a jele sem látszik rajta. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Bird Parker (14) kihagyta a Grand Prix de France-t, mert pihenőre volt szüksége. A kihagyás jót tett neki, a mén ismét topon van, vasárnap a dobogóra várható.

Call Me Keeper (5) utolsó futása felejtendő, előrébb is végezhetett volna, mint a kilencedik hely, ha Jean-Michel Bazire nem babrál ki vele és hajtójával. Vasárnap négy nála jobb ló van a mezőnyben, ennek megfelelően ötödik helyre várható.

Carat Williams (8) utolsó futásai csalódást okoztak, emiatt csak némi pihenő után kezdték meg a felkészítését. A tréningek alapján optimális formában van, vasárnap mindenképpen számolni kell vele, az első négy hely valamelyikére várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://bouttemont.fr

Olvass tovább!