Szombaton se feledkezz meg a Kincsem+ TUTI-ról! Játssz ma is és nyerd meg az akár 300 millió forintot!

2018. 02. 24 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Cagnes-sur-Mer-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz a mai létszám is, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Namasjar (13) – Cry Baby (10) – Sometaste (15) – Munawer (12) – On The Sea (1)

Namasjar (13) decemberi futását követően került új tréningbe, bemutatkozása pedig nagyon jól sikerült. A januári második helyezését gyepen érte el, de korábban már bizonyította, hogy szintetikus pályán is számolni kell vele.

Cry Baby (10) nem tartozik a könnyű lovaglások közé, de megmutatta már, hogy versenyképes ebben az osztályban. Ez a pálya fekszik neki és a szintetikus borítást is kedveli, bízhatunk eredményes szereplésében.

Sometaste (15) nagyon jól futott a február 14-i Kincsem+ futamban, ha valamivel szerencsésebben alakul a versenye, előrébb is végezhetett volna, mint a harmadik hely. A ló formában van, nem fog neki az sem gondot okozni, hogy 10 nap elteltével ismét pályára kell lépnie. Jó futásra számíthatunk tőle.

Munawer (12) sokkal jobban kedveli a 2000 méteres távot, de nem kell aggódni, mert győzött már 1600 méteren is. Ez a pálya kedvez neki és a feltételek is korrektek számára, ezért szombaton sikeres szereplését várjuk.

On The Sea (1) két szép győzelmet aratott januárban, emiatt magasabban áll most a skálán. Egyszer futott hasonló hendikepben, akkor hetedik helyen végzett, de most jóval felkészültebben áll starthoz. Topsúlya ellenére is az élmezőnyben végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: www.canalturf.com

Olvass tovább!