Hangolódj a hétvégére a hét utolsó munkanapján! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 02. 23 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méter hosszú ügetőversenynek tizenöt hatéves versenyló vág neki, hogy összemérje erejét. Ma is nagyon kedvező a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Carthago d’Ela (7) – Cabernet (5) – Cavalino Sacha (6) – Chef de Play (4) – Chaud Devant (8)

Carthago d’Ela (7) egy sérülés miatt tavaly hosszabb kihagyásra kényszerült, emiatt alacsony életnyereménnyel vágott neki a téli-meetingnek, aminek eredményeképpen több győzelmet is szerzett. A feltételek most is kitűnőek számára és a tréningek során is jól dolgozik, így pénteken újabb győzelmet arathat.

Cabernet (5) remekül futott február 13-án Vincennes-ban, ezzel feledtetve a két korábbi diszkvalifikációját. Soha nem futott még 2700 méternél rövidebb távon, de jó formában van, így pénteken jó eséllyel áll starthoz.

Cavalino Sacha (6) előrébb is végezhetett volna február elején, mint a negyedik hely, ha hajtója valamivel tovább vár vele. Munkaformáival nagyon elégedettek lehetünk, a feltételek pedig tökéletesek számára, de Carthago D’Ela-t (7) nagyon nehéz lesz legyőzni.

Chef de Play (4) nagyon idegesen viselkedett január közepén Cagnes-sur-Mer-ben, utána pedig kisebb betegséggel is bajlódott. Most már minden rendben van vele, a felkészítése is jól sikerült, zárómunkájában is fantasztikusan mozgott. A pálya és a táv is fekszik neki, döntős futást várunk tőle.

Chaud Devant (8) felkészítése jól sikerült a február 3-i ügetőlovagló futamra, de a versenyben elmaradt az elvárttól. Tanácsos őt januári formáján elbírálni, pénteken pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!