Csütörtökön kis mezőny és nagy nyeremény vár Rád! Játssz ma is a TUTI-val és legyen Tied akár 300 millió forint!

2018. 02. 22 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenöten kérik a fogadók figyelmét, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen befutási sorrend lehetséges. Nagyon kedvező ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (10) – Tinamo Jet (8) – Danne Edel (7) – Panoramic (2) – Action Force (9)

Cleangame (10) szép győzelmet aratott február 4-én, azóta pedig sikerült formában tartani. Ezúttal erősebb mezőnyben kell helyt állnia, de klasszis vér csörgedezik az ereiben, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Tinamo Jet (8) január 27-én másodikként ért célba, de a Versenyintézőség döntése alapján mégis megnyerte a versenyt. Csütörtökön a feltételek ideálisak számára, így Cleangame (10) mögött odaérhet a második pozícióba.

Danne Edel (7) nem a legjobb esélyt képviselte az idomárja által indított lovak közül február közepén, mégis ő nyert. Bízzunk benne, hogy csütörtökön is hasonló formával jelentkezik és ismét az élmezőnyben végez.

Panoramic (2) a legjobb esélyt képviselte idomárja lovai közül a február 13-i Kincsem+ futamban, ha nem ugrik, biztos döntős helyen végez. Ezúttal idomárja, Björn Goop fogja hajtani, ha minden jól alakul, a főszereplők közé tartozhat.

Action Force (9) jó képességekkel rendelkező ló, hasonlóan istállótársához, Une Serenade-hoz. Cleangame (10) és Chicago Blues (14) mögött a dobogón végezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!